İçeriğe geç

Cilbent Ne Demek

Ciligin ne demek?

Aşırı davranışlarda bulunan, deli ve akıl hastası olan kişilere deli denir.

Zelber ne demek?

(Zelber: Yükün üzerine atılan çöp).

Kadınlarda çillik ne demek?

[1] (Argo) Kadın cinsel organının üst orta kısmında bulunan dil.

Şıllık ne demek?

Şıllık, Şanlıurfa yöresine özgü bir tatlıdır. Şıllık tatlısı isminin etimolojik kökeni, Kürtçede “yaş” (yaş) kelimesinin karşılığı olan Şil (Şıl) kelimesinden türemiştir. Şanlıurfa ve Adıyaman yöresinde ıslak mantı olarak bilinir. Dökülen karışıma ceviz sarılır, şerbetle karıştırılarak servis edilir.

Zebil ne anlama gelir?

TDK’ya göre Zebil kelimesi; zayıf, yoksul, sefil anlamına gelen bir kelimedir.

Zohal ne demek?

Zuhal veya Zühal, Satürn gezegeninin Arapça adıdır.

Zeynul ne demek?

“Dinin süsü” anlamına gelen Zeyn’ul Din ifadesi, İranlı İslam alimi İmam Gazali için kullanılmıştır. Zeyn isminin anlamı ve bu isimden türetilen diğer isimlerin özellikleri hakkında merak edilen detaylar…

Cinsellikte 56 ne demek?

Kadın sırt üstü yatar, bir bacağını uzatır ve diğer bacağını dizden büker. Erkek kadının bacaklarının arasına girer ve bacaklarından birini kalçasının altına kaydırır. Ayrıca geriye yaslanıp dengeyi sağlamak için ellerinden gelen gücü kullanabilir.

Dar vajina nasıl anlaşılır?

Dar bir vajina, cinsel ilişki sırasında ağrıya ve zorluğa neden olur. Ancak vajina esnek bir yapıdır, bu nedenle kadın cinsel ilişkiden zevk aldığı, ıslandığı ve gerginleşmediği sürece, vajina ne kadar dar olursa olsun ağrı veya zorlanma olmaz. Vajinal stenozun belirtilerinden biri de jinekolojik muayene sırasında zorluktur.

G noktası nedir?

G noktası olarak bilinen bu alan, klitoral sinir ağının uçlarının birleştiği nokta ile vajinal kanal arasındaki noktadır. Yani penis vajinaya girdiğinde, klitoral sap adı verilen son noktaya ulaşabilirse ve cinsel ilişki sırasında doğru ritim ve basınç uygulanırsa, klitoral sap uyarılır ve kadın bundan zevk alır.

Silik kadın ne demek?

Şizoid kişilik bozukluğu, insan ilişkilerine karşı ilgisizlik, izole bir yaşam tarzı, yalnız eylem ve aktiviteleri tercih etme, içe dönüklük, duygusal soğukluk, mekanik ve monoton davranış ve ilişkilerle karakterize bir kişilik bozukluğudur.

Kaşar ne demek?

Kaşar, koyun, inek veya keçi sütünden yapılan sert sarı bir peynirdir. Türkiye ve Yunanistan’da yenir.

Halk dilinde zibidi ne demek?

TDK’da Zibidi kelimesi uygunsuz hareket edenler anlamına geliyor.

Tembihin anlamı nedir?

Dilimize Arapçadan giren tembih kelimesi “nebh” kökünden türemiştir. Nabh, dikkatli ve özenli olmak anlamına gelirken, uyarmak, birini mevcut tehlikeler konusunda uyarmak ve ikaz etmek anlamına gelir. Bu kelime günümüzde en çok “kesinlikle uyarmak” anlamında kullanılır.

Cilga ne demek?

İnsanların ve hayvanların özellikle dereler ve yamaçlar boyunca yürümesine olanak verecek şekilde şekillendirilmiş bu paralel yolların her birine CILGA denir. Cilga’nın ceviz büyüklüğünde olmasına rağmen üzerinde taş veya çimen dikeni yoktur.

Cıllımak ne demek?

Gereksiz yere bağırmak. Kaçmak, oyunu bozmak.

Cıllıt ne demek?

41 cıllıt-: Hile yaparak veya şaka yaparak oyunun düzenini bozmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir