İçeriğe geç

Casmara Ne Markası

Casmara iyi mi?

Cildi nemlendirir ve oksijenlendirir, cildi sıkılaştırır ve yeniler. Serinletici etkisi sayesinde PRP, mezoterapi, fraksiyonel lazer, roller, dermabrazyon, dolgu maddeleri, PDO ve kimyasal peeling tedavilerinden sonra uygulanması cildi rahatlatır ve yapılan işlemlerin etkisini artırmaya yardımcı olur.

Casmara dermokozmetik mi?

Dünyaca ünlü dermokozmetik markası Casmara’nın Türkiye distribütörü

Casmara cilt bakımı nedir?

Casmara yosun kumu içeren soyulabilen yüz maskeleri ile diğer maskelerin ulaşamadığı bölgelere ulaşmak mümkün. Göz ve dudakların tamamına uygulanan soyulabilen maske, cilt sıcaklığını -6 derece düşürerek göz altı morlukları ve koyu halkalar üzerinde drenaj etkisi sağlıyor.

Casmara lifting nedir?

Cildinizi içten gençleştirmek için deniz biyoteknolojisi. Hydra Lifting, olağanüstü bir kaldırma etkisi elde etmek için mükemmel bir koleksiyondur. Yüzünüzü yoğun bir şekilde nemlendirmek ve sıkılaştırmak için %100 doğal deniz içerikleri ve en son teknoloji bir araya getirilmiştir.

Casmara hangi ülkenin markası?

SLIMWELL, DERMOKOSMETİK DEVİ CASMARA’NIN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ. SLIMWELL A.Ş. olarak, tüm dünyada ve Türkiye’de kullanılan, özellikle soyulabilir maskeleriyle tanınan İspanyol dermokozmetik devi Casmara markasının Türkiye distribütörü olmaktan mutluluk duyuyoruz.

En iyi cilt bakım ürünleri hangi ülkenin?

Ve güvenle söyleyebiliriz ki en iyi cilt ve saç bakım ürünleri kesinlikle Kore’den geliyor. Cilt, vücut veya saç olsun üretilen her ürün doğal yağlarla yapılır ve bitki köklerinin bir kombinasyonundan yapılır.

En iyi dermokozmetik markası hangisi?

Kaliteli ürünleriyle sıklıkla tercih edilen dermokozmetik markaları arasında; Vichy, Caudalie, La Roche Posay, Bioderma, Avene, Darphin, Dr. Murad, Lierac, Cosmed, Nuxe, Uriage gibi daha birçok markayı sıralamak mümkündür.

Bir ürünün dermokozmetik olduğunu nasıl anlarız?

En önemli fark, dermokozmetik ürünlerin klinik olarak onaylanmış olması ve tüm kozmetik ürünlerinin klinik testlerden geçmesidir. Dermatolojik testlerden geçmiş dermokozmetik ürünler, cilt yapısına uygun içerikler sağlar. Kozmetik ürünlerinin içeriklerinin farklı içeriklere sahip olabileceği ortaya çıktı.

Cilt bakım ürünlerinde ne olmamalı?

Cilt bakım ürünleri seçerken kaçınılması gereken zararlı içerikler şunlardır: Triklosan.

Casmara Lightening ne işe yarar?

Özellikle koyu lekeler, solgun ve düzensiz ciltler ve yaşlanma belirtileriyle mücadele etmesi gereken ciltler için özel olarak tasarlanmıştır.

Casmara Gold Mask ne işe yarar?

Uygulanan soyulabilen maske; Cildin sıcaklığını 6° düşürerek drenaj etkisi yaratır, böylece göz altı morluklarına ve göz altı morluklarına karşı etki eder. Maske uygulandıktan sonra tek parça halinde ciltten soyulabildiği için cildin temizlenmesine gerek kalmaz.

Casmara Three Action Peel ne işe yarar?

Son derece kapsamlı bir temizlik sağlar ve hücre yenileyici özelliği sayesinde cildi nemlendirir, yeniler ve pürüzsüzleştirir. Bu ürün cildinizi yumuşatır ve ihtiyacı olan nemi sağlar. Unisex formül, tüm cilt tiplerine uygundur. Gözle temas ettirilmemelidir.

Ameliyatsız yüz lifting nedir?

Ameliyatsız yüz germe, genellikle lazer, radyofrekans ve ultrason gibi teknolojiler kullanılarak cerrahi müdahaleye gerek kalmadan cildi sıkılaştırmayı amaçlayan estetik bir işlemdir. Bu yöntemler, kolajen üretimini artırarak cildin elastikiyetini geri kazanmasına yardımcı olur.

Slimwell hangi ülkenin?

Slimwell Group, dünyaca ünlü İspanyol profesyonel dermokozmetik markası Casmara ve Playskin markalarıyla birlikte zayıflama ve medikal ürünler sektöründe kısa sürede sektör liderlerinden biri haline gelmiştir.

Yüz lifting nasıl yapılır?

Yüz germe sırasında cildin altına dolgu maddeleri enjekte edilir. Deri altı dokusu dolgu maddeleriyle doldurulur, kırışıklıklar açılır ve sarkık bölgeler sıkılaştırılır. Zamanla kötüleşen yüz kırışıklıkları ve yüz konturları düzeltilir. Öncelikle gerekli yüz analizi yapılır ve uygulanacak bölge(ler) belirlenir.

En iyi yüz maskesi hangi marka?

Yüz Maskesi Önerileri En çok tercih edilen maske markaları arasında Avene, Bioderma, Caudalie, Darphin, Ducray, Esthederm, Jowae, Lierac, Neutrogena, Nuxe, The Organic Pharmacy, Vichy ve Skinceuticals gibi markalar ve ürünler yer alıyor.

Casmara gözlük ne işe yarar?

Göz altı torbalarını azaltır. Şişkinlik giderici. *Uyarıcı ve dekonjestan etkisi vardır. *2. seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar verir. Son derece mükemmel bakım ürünleri sunar.

Hangi kil maskesi iyidir?

En çok tercih edilen kil maskelerinden biri de yeşil kil maskesidir. Yeşil kil maskesinin birçok faydası vardır. Ciltteki kir ve yağı temizlemeye yardımcı olur. Peeling etkisi yaratarak ölü deri hücrelerinin atılmasına yardımcı olur.

Casmara Lightening ne işe yarar?

Özellikle koyu lekeler, solgun ve düzensiz ciltler ve yaşlanma belirtileriyle mücadele etmesi gereken ciltler için özel olarak tasarlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir