İçeriğe geç

Tübi̇Tak 2209 A Sonuç Raporu Kaç Sayfa Olmalı

TÜBİTAK raporu kaç sayfa olmalı?

Hazırladığınız proje raporu Times New Roman karakterleriyle, 12 punto yazı tipiyle, sayfanın her tarafında 1 inçlik boşluklarla, tek satır aralığıyla ve iki yana yaslı olarak yazılmalıdır. Proje raporu en fazla 20 sayfa olmalıdır.

TÜBİTAK sonuç raporu hangi formatta yüklenir?

Proje Sonuç Raporu ve Fikri Ürün Bildirim Formu’nun BİDEB Proje Takip Sistemi’ne (BİDEB-PTS, bideb-pts..tr) yüklenmesi gerekmektedir. Raporun TÜBİTAK’a kağıt ortamında gönderilmesine gerek yoktur.

TÜBİTAK sonuç raporu nereye gönderilir?

Proje Sonuç Raporu TÜBİTAK sistemine yüklendikten sonra sistem tarafından oluşturulan Sonuç Raporu Formu Proje Koordinatörü, Akademik Danışman ve Sanayi Danışmanı tarafından imzalanarak en geç 20 gün içinde BİDEB’e iletilir.

2209 A sonuç raporu ne zaman?

2024 2209-A Program 1. Dönem Teklif Çağrısına erişmek için aşağıdaki resme tıklayın. 2209-A Program Sonuç Raporunun yüklenmesi için son tarih; 2. Dönem 2022 için 20 Ekim 2024’e (1 ay) kadar ve 1. Dönem 2023 için 29 Aralık’a kadar.

Rapor en az kaç sayfa olmalı?

Rapor mümkün olduğunca kısa ve öz olmalıdır. Proje raporu en az 2 ve en fazla 15 sayfa uzunluğunda olmalıdır. Yapılan çalışmanın rapor üzerinden değerlendirileceği unutulmamalıdır.

Rapor formatı nasıl olmalıdır?

Rapor formatı nasıl olmalıdır? Yazı dili anlaşılır olmalıdır. … Kağıt ebadı A4 olmalıdır. … Yazı tipi Times New Roman, format normal ve punto 12 olmalıdır. … Yazı aralığı 1,0 satır olmalıdır. Alt ve üst kenar boşlukları 4,25 cm, yan kenar boşlukları her iki tarafta 4’tür.

TÜBİTAK 2209 ne kadar sürede açıklanır?

Proje Sonuç Raporu TÜBİTAK sistemine yüklendikten sonra sistem tarafından oluşturulan Sonuç Raporu Formu Proje Koordinatörü ve Akademik Danışman tarafından imzalanarak en geç 20 gün içinde BİDEB’e iletilir.

Proje raporu kaç kısımdan oluşur?

Sonuç raporunun ana metni giriş, literatür özeti, materyal ve yöntemler, bulgular ve tartışma/sonuç bölümlerinden oluşmaktadır.

Proje kaç sayfa olmalı?

Tezin sahip olması gereken zorunlu bir sayfa sayısı yoktur. Ancak, ortalama bir tez tüm bölümleri (kapak, özet, dizin ve referanslar) dahil olmak üzere 30 ila 60 sayfa arasında olmalıdır.

TÜBİTAK para ödülü ne kadar 2024?

Bilim ve Teşvik Ödülü sahiplerine ayrıca, yurt içi araştırmalarında kullanabilecekleri, her yıl Kurul tarafından belirlenen tutarda (2024 yılı için 1.650.000 TL) araştırma desteği sağlanacak.

TÜBİTAK 2209 A proje sonuçları nereden öğrenilir?

2023 yılı birinci döneminde toplam 9.334 onaylanan başvuru arasından 5. sırada yer aldık.

TÜBİTAK Dış Danışman Ücreti Ne Kadar?

Panel toplantısına şehir dışından katılan gözlemcilerden EK-1 listesinde yer alan illerden gelenlere 400 TL, EK-2 listesinde yer alan illerden gelenlere ise 200 TL ödeme yapılacaktır. Gözlemci panel üyelerine bu ödemenin dışında ulaşım giderleri, konaklama, gündelik vb. ödemeler yapılacaktır. Herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

TÜBİTAK sonuç raporu nasıl yüklenir?

Proje Sonuç Raporu, ilgili açıklamaları takip ederek ARDEB Proje Takip Sistemi’ne (ARDEB-PTS, ardeb-pts..tr) yüklenmelidir. Ayrıca Fikri Ürün Bildirim Formu’nun sistem üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Raporun TÜBİTAK’a kağıt ortamında gönderilmesi gerekli değildir.

TÜBİTAK sonuç raporu yükledikten sonra ne olur?

Proje Sonuç Raporu’nu TÜBİTAK sistemine yükledikten sonra, kendiniz (varsa proje ortakları) ve akademik danışmanınız tarafından imzalanmış Nihai Rapor Formunu en geç 20 gün içinde BİDEB’e teslim etmeniz gerekmektedir. İlgili mevzuatta ve bu ihalede düzenlenmeyen hallerde GYK kararları uygulanacaktır.

TÜBİTAK 2024 ne zaman açıklanacak?

Önemli konular: Başvuru döneminin açılış tarihi Sonuçların açıklanma tarihi **1. dönem 2 Ocak 2024 Nisan 2024 2. dönem 1 Nisan 2024 Temmuz 2024 3. dönem 1 Temmuz 2024 Ekim 2024 4. dönem 7 Ekim 2024 Ocak 2025

Proje raporu kaç kısımdan oluşur?

Sonuç raporunun ana metni giriş, literatür özeti, materyal ve yöntemler, bulgular ve tartışma/sonuç bölümlerinden oluşmaktadır.

Proje kaç sayfa olmalı?

Tezin sahip olması gereken zorunlu bir sayfa sayısı yoktur. Ancak, ortalama bir tez tüm bölümleri (kapak, özet, dizin ve referanslar) dahil olmak üzere 30 ila 60 sayfa arasında olmalıdır.

Araştırma raporu kaç punto?

– Tablo, şekil ve fotoğrafların açıklamaları 10 punto olmalıdır. – Dipnotlar 10 punto olmalıdır. Araştırma metni 1,5 satır aralığı (normal) ile yazılmalı, her fotoğrafta satır aralığı 2,5 cm olmalı ve iki paragraf arasında ek boşluk bırakılmalıdır.

TÜBİTAK proje özeti kaç kelime?

Bir proje üstlenen her öğrenci bir araştırma özeti yazmalıdır. Özet kısa ve anlaşılır olmalıdır. Özetin tamamı 250 kelimeyi geçmemelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karataş Escort